Fordítsa meg a készülékét a weboldal használatához.

Fordítsa meg a készülékét a weboldal használatához.

Üzenetkezelés, csoportmunka

A vállalati üzenetkezelési és csoportmunka alkalmazások címtárakon, e-mail- és csoportjegyzékeken alapuló, integrált környezetet biztosítanak.

Microsoft Exchange Server

A Microsoft Exchange Server a Microsoft levelezést és csoportmunkát támogató, Active Directory-integrált szerverszoftvere. A Microsoft Servers termékvonal része, a Microsoft infrastruktúrájára alapozó vállalatok számára. Főbb funkciói közé tartozik az e-mail, naptárak, feladatok, névjegyek kezelése, a mobil- és webalapú hozzáférés támogatása, és az összes adat központosított tárolása.

Office SharePoint Server

A Microsoft Office SharePoint Server 2019 a kiszolgálószolgáltatások olyan integrált készlete, amely egy átfogó tartalomkezelési és vállalati keresőrendszerrel, a megosztott üzleti folyamatok gyorsításával, valamint az információk szervezeti határokon keresztüli, jobb üzleti átláthatóságot biztosító megosztásával hatékonyabb működést tesz lehetővé a szervezeteknek.

Diana Holding Kft.

Az Office SharePoint Server a cég belső, külső és webalkalmazásait részekre osztott rendszerek helyett egyetlen integrált platformon támogatja. Emellett ez az együttműködési és tartalomkezelési kiszolgáló a kiszolgálófelügyelethez, az alkalmazások bővítéséhez és a közös munkához szükséges eszközöket is biztosítja az informatikai szakemberek és fejlesztők számára.

További információk: https://learn.microsoft.com/en-us/sharepoint/sharepoint-server

Microsoft Dynamics CRM

A Microsoft Dynamics CRM feladata, hogy az információ technológia eszközeivel járuljon hozzá a felhasználóik ügyfélkezelési folyamataihoz.

A Microsoft Dynamics ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM) moduljainak különböző lehetőségeivel, például a potenciális vevők és az értékesítési lehetőségek nyilvántartásával, az ügykezeléssel, a kereshető tudásbázissal és a kimutatáskészítő eszközökkel maximálisan ki lehet aknázni a vevőkapcsolatok üzleti potenciálját. A Microsoft .NET keretrendszerre épülő Microsoft Dynamics CRM könnyen telepíthető, integrálható és adaptálható.

További információk: https://dynamics.microsoft.com/en-us/crm/what-is-crm/

x
GINOP