Fordítsa meg a készülékét a weboldal használatához.

Fordítsa meg a készülékét a weboldal használatához.

Rólunk

A Diana Holding Kft. a közel 25 éves szakmai múlttal rendelkező Diana cégcsoport legnagyobb társvállalataként 2009 őszén, a növekvő felhasználói és piaci elvárások kielégítése érdekében alakult. Tulajdonosai és munkatársai piacvezető cégeknél, valamint multinacionális nagyvállalatoknál több éves tapasztalatot szerzett kiváló szakemberek.

Társaságunk célja, hogy intelligens informatikai, elektronikai és gépészeti megoldásokat szállítson, valamint minőségi szolgáltatásokat biztosítson a kis-, közép- és nagyvállalatok, és az államigazgatási intézmények számára. Tevékenységi körünk felöleli az épületek infrastruktúráihoz kötődő tanácsadás, tervezés, implementáció és üzemeltetés teljes skáláját.

Diana Holding Kft.Vállalatunk a hagyományos informatikai és irodatechnikai megoldásokon felül, számos korszerű technológiai környezetben és platformon mozog otthonosan, külön figyelmet fordítva az informatikai eszközök használatával összefüggő hatékonyságnövelési és költségracionalizálási megoldásokra.

A Diana Holding Kft. jelenleg Debrecenben, Egerben rendelkezik saját (kereskedelmi és szolgáltató) kirendeltséggel, valamint országos partnerhálózaton keresztül valósítja meg szolgáltatásait nagyobb vállalatok részére.

2017. május 5.

Tisztességes Kereskedő – Tisztességes Szolgáltató” védjegy létrehozása Magyarországon és Szlovákiában

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, mint vezető partner a Nagykaposi Regionális Vállalkozásfejlesztési Szövetséggel (SK) és az Észak-magyarországi Regionális Fogyasztóvédelmi Egyesülettel (HU) közösen sikeresen pályázott a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretén belül “Tisztességes Kereskedő – Tisztességes Szolgáltató” védjegy létrehozása Magyarországon és Szlovákiában címmel.

 A pályázat célja, hogy magyar, illetve szlovák köztestületek, érdek képviseleti szervezetek, fogyasztóvédelmi egyesületek bevonásával létrehozzunk egy védjegyet a kereskedelmi és szolgáltató szektor számára, melynek elnyerésével a vállalkozások büszkén viselhetik a „tisztességes kereskedő – tisztességes szolgáltató” címet.

A program során kidolgoztunk egy tanúsítási rendszert, mely önértékelésen, ellenőrzésen, majd bizottsági döntésen alapult. A rendszer arculatának megformálásával, kialakításával elkészítettünk egy emblémát, melyből a pályázat során védjegy született. A folyamatban egy nagyszabású marketingkampány keretében igyekeztünk e védjegy megismertetésére a magyar-szlovák határ menti területek viszonylatában, így nemzetiségtől függetlenül Magyarországon, vagy Szlovákiában amennyiben ezt a védjegyet látja egy fogyasztó az üzletek kirakatában biztonsággal tudhatja, hogy fogyasztói, és köztestületi közös mércével mért tisztességesen működő vállalkozással kerül kapcsolatba.

A védjegy elnyerése egyaránt előnyökkel jár mind a fogyasztók, mind a vállalkozók számára. Az ún. pozitív lista létrehozásával célunk, hogy az erre felkerülő, tisztességesen működő vállalkozások üzleti előnyhöz, nagyobb piachoz jussanak, ezáltal versenyképesek maradjanak.

Védjegy_Diana Holding Kft-Korrekt Partner

x
GINOP