Fordítsa meg a készülékét a weboldal használatához.

Fordítsa meg a készülékét a weboldal használatához.

Dokumentumkezelés

A dokNET intelligens dokumentum kezelő rendszer magyar fejlesztésű termék, amely megfelel mind a hatályos jogszabályoknak (tanúsítvánnyal rendelkező termék), mind pedig a Microsoft követelményeinek (Microsoft platform tesztelt).

Diana Holding Kft.

Úgy gondoljuk, hogy az intelligens (ami több mint csak az elektronikus) dokumentmkezelés stratégiai fontosságú alkalmazás már jelenleg is, és méginkább az lesz a közeljövőben mind a cégek, mind a szervezetek számára, hogy megfeleljenek korunk egyre növekvő információ áramlásának.

Az informatikai rendszerekkel szemben általánosan támasztott követelmény, hogy a környezet változása (elsősorban az EU csatlakozásra utalva) esetén lehetőség legyen gyorsan és hatékonyan lereagálni a változást. Az Intelligens Dokumentum Kezelő Rendszer használata során lehetőség van hatékony e-mail integráció beépítésére is.

További információkért kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a lap alján található űrlap kitöltésével, vagy lépjen kapcsolatba velünk az itt található telefonszámok egyikén.

  Árajánlat kérés

  Név

  Cégnév

  Telefonszám

  E-mail cím

  Tárgy

  Üzenet (opcionális)